Kumbaralar Açılıyor, Çocuklar Kitapla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Kumbaralar Açılıyor, Çocuklar Kitapla Buluşuyor

Kumbaralar Açılıyor, Çocuklar Kitapla Buluşuyor

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde, öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla düzenlenen ‘Kumbaralar açılıyor, çocuklar kitapla buluşuyor” isimli proje kapsamında kitap fuarı açıldı.

19.12.2013 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla düzenlenen 'Kumbaralar açılıyor, çocuklar kitapla buluşuyor" isimli proje kapsamında kitap fuarı açıldı.

Bahşılı Çok Programlı Lisesi Spor Salonunda açılan fuara, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ilçe Kaymakamı Harun Ersin Polat, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, daire amirleri, okul müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Fuarın açılışında konuşma yapan Vali Kolat, açılan fuarın öğrenciler için oldukça faydalı olduğunu bu sayede öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının da kazandırılmış olduğunu söyledi.

Projenin çok iyi düşünüldüğünü belirterek emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kolat, "Başta Kaymakamımız olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne ve görev alan diğer kuruluşlara teşekkür ederim. Kitapla insanı buluşturmak, kitapla öğrencileri buluşturmak, bir dostla karşı karşıya getirmek gibi güzel bir uygulamadır. Kitap, insanın her yaşta ihtiyaç duyduğu bir dosttur, bir arkadaştır ve her zaman ihtiyaç duyduğu bir eğitimcidir. Bu anlamda kitaba verilen değer, insana verilen değerdir, toplumumuza verilen bir değerdir. Bu organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

İlçe Kaymakamı Ersin Polat ise yaptığı konuşmada, projenin amacının öğrencilerde kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve öğrencilerin kitaba kolay ulaşmayı sağlamak olduğunu söyledi. Fuarın açılışı sonrasında Vali Ali Kolat, Kaymakam Polat ve beraberindeki öğrencilerle fuarı gezerek, kitapları inceledi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumbaralar Açılıyor, Çocuklar Kitapla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement