Kumbul Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kumbul Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kumbul Muhtarlarla Bir Araya Geldi

CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak için hazırlıklarını sürdüren eski Büyükşehir Belediye Başkanlarından Bekir Kumbul, Antalya'nın Manavgat ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

04.07.2013 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak için hazırlıklarını sürdüren eski Büyükşehir Belediye Başkanlarından Bekir Kumbul, Antalya'nın Manavgat ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye meclisi eski üyelerinden İbrahim Koç, emekli öğretmen Mehmet Balcı, iş adamları Halil Zeybek ve Orhan Yılmaz ile birlikte Antalya'nın Manavgat ilçesinde muhtarlarla toplantıda bir araya gelen Kumbul, yapacağı çalışmaların ipuçlarını verdi. Sözlerine kendini tanıtarak başlayan Kumbul, kıl çadırda doğan bir Yörük çocuğu olduğunu söyledi. Okul hayatının ilk dönemlerinde çadırdan okula gidip geldiğini anlatan Kumbul, "Beni babam destekledi. Biraz da şansım yaver gitti okudum ve doktor oldum. Bizim oymakta ilk okuyanlardan biriyim" dedi.

Zaman içinde milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını belirten Kumbul, "Sonra emekli olarak her şeyden elimi eteğimi çektim. Ama yaşanan olaylar içimi acıtmaya başladı" diye konuştu. Son yıllarda yaşanan bazı olayların kendisini tekrar aktif siyaset yapmaya zorladığını belirten Kumbul; "Komutanları Balyoz davasıyla içeri aldılar. Her biri hapiste şimdi. Aralarında tanıdıklarım var, tanımadıklarım var. Mesele Yörük Ali Paşa (Emekli Tuğgeneral Ali Aydın) çok iyi tanıdığım bir insan. Yörük çocuğu. Koyun güderken sınavlara katılarak orduya girdi. Ben, Ali'den böyle bir şeyi asla beklemem. Çünkü O'da aynı benim gibidir" dedi.

"Biz kendi ilimize, kentimize ve ülkemize sahip çıkmasını biliriz" diyen Kumbul sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben daha önce de hiç kimseyi ayırmadım. Siyasi düşüncesine bakmadım. Serikli bir Yörük çocuğuyum. Serik ve Manavgat olarak birbirimize daha yakınız. Biz birbirimizi biliyoruz. Bu uzun ve zorlu yürüyüşte kendime yol arkadaşları arıyorum. Yol arkadaşlarımızla birlikte kentimizi yönetelim istiyorum. Benim bu yürüyüşte yüküm çok ağır olacak. Benim üzerimdeki yükün bir kısmını alırsanız çok daha hızlı hareket ederim. Biz bu yürüyüşün sonunda hedefe vardığımızda her şeye birlikte karar vereceğiz."

Bekir Kumbul'un ardından söz alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi eski üyesi İbrahim Koç ise aslen Manavgat'ın Ahmetler Köyü'nden olduğunu hatırlatarak, "Biz, hizmetlerden yoksun kalan Manavgat'a, köylere hizmet götüreceğiz. Eğer Bekir Kumbul başkanımızın adaylığı kesinleşir ve kendisi başkan seçilirse, köy muhtarları köylerinin en çok ihtiyacı olan 3 proje için şimdiden hazırlık yapsın. İlk işimiz köylerimizde en acil olan 3'er tane projeyi hayata geçirmek olacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumbul Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement