Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya Görevine Başladı

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya Görevine Başladı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve meclis üyeleri, mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

07.04.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve meclis üyeleri, mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

Yerel seçimlerde yeniden Kumluca Belediye Başkanlığına seçilen Çetinkaya ve AK Parti'li Belediye Meclis üyeleri, Kumluca Adliyesi'nde mazbatalarını aldı. Çetinkaya ve meclis üyelerine mazbatalarını veren Kumluca İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gülşah Başdaş, görevlerinde başarı diledi.

Daha sonra Kumluca Belediyesi önüne gelen Çetinkaya, vatandaşların kendilerine güven duyarak 5 yıl daha hizmet etme görevi verdiğini söyledi.

Bu görevin çok ağır olduğunu, sorumluluklarının farkında olduklarını dile getiren Çetinkaya, "Bu dönem benim dördüncü dönemim. İlçemize bugüne kadar kimse dört dönem üst üste belediye başkanlığına seçilmedi. Bu bize nasip oldu, inşallah halkımızın bize duyduğu bu güvene layık oluruz" dedi.

Bu güne kadar pek çok hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Çetinkaya, "Seçimlerden önce büyük Kumluca için büyük hedeflerimizin olduğunu söylemiştik. Bugün hedeflerimize ulaşmak adına resmen göreve başladık. Hep birlikte sorumluluklarımızın ve görevimizin bilinciyle hareket edeceğiz. İlçemize hak ettiği hizmetleri vermeye çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından emekli din görevlisi Muzaffer Aydın tarafından dua edildi. Daha Çetinkaya ve meclis üyeleri, belediye binasında tebrikleri kabul etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement