Kumluca'da Heyelan Nedeniyle Kapanan Yollar Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Heyelan Nedeniyle Kapanan Yollar Açıldı

Meydana gelen heyelan nedeniyle bazı bölümleri trafiğe kapanan Kumluca'ya bağlı Altınyaka Mahallesi yolu trafiğe açıldı.

08.02.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meydana gelen heyelan nedeniyle bazı bölümleri trafiğe kapanan Kumluca'ya bağlı Altınyaka Mahallesi yolu trafiğe açıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Altınyaka yolunun ilçenin bazı mahalleleriyle, Antalya'ya ulaşımı sağlayan alternatif yol olduğunu, bu yolun bazı bölümlerinde yer yer heyelanların meydana geldiğini söyledi.

Heyelan nedeniyle yolun trafiğe kapalı olan bölümlerinde belediye ve Karayolları ekiplerinin çalışma yaptığını belirten Çetinkaya, yolun şu an itibariyle trafiğe açık olduğunu belirtti.

Çetinkaya, şu bilgileri verdi:

"İlçemizden Antalya'ya alternatif ulaşımı sağlayan Altınyaka yolunun bazı bölümlerinde zaman zaman heyelanlar meydana geliyor. Bu bölgelerde ekiplerimiz çalışma yaparak yolu trafiğe açıyorlar. Şu anda yol trafiğe kapalı değil, ancak Güzören mahallemizden Karagöl yaylasına ulaşımı sağlayan yolun bir bölümü heyelan nedeniyle kapalı. Ekiplerimiz kapalı olan yolları trafiğe açmak için çalışıyorlar." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Heyelan Nedeniyle Kapanan Yollar Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement