Kumluca'da İtfaiyeciler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da İtfaiyeciler Yemekte Buluştu

Kumluca\'da İtfaiyeciler Yemekte Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca İtfaiye Müdürlüğü çalışanları, birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenledi.

04.12.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca İtfaiye Müdürlüğü çalışanları, birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenledi.

Kumluca İtfaiye Müdürlüğü merkezinde verilen yemeğe, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa, Antalya İtfaiye Müdürü Hidayet Yıldırım, Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan, Orman İşletme Müdürü Faik Yılmaz, itfaiye erleri ve davetliler katıldı.

Kumluca İtfaiye Müdürü Hüseyin Yükselen, etkinlikte yaptığı konuşmada, itfaiye çalışanları olarak her zaman zor şartlar altında görev yaptıklarını ve görevlerinde başarının en önemli faktörünün ekip çalışması olduğunu söyledi.

Çalışma sırasında olduğu gibi sevinç ve mutlulukta da birlikte olmaları gerektiğini ifade eden Yükselen, "Bu amaçla mesai arkadaşlarımızla düzenlediğimiz yemekte birlikte olmak istedik. Birlik, berberlik ve kaynaşma yemeğinde bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Burada olduğu gibi başka zamanlarda da birlik ve beraberlik içinde olmamız halinde her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da İtfaiyeciler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement