Kumluca'da Sıcak Karışım Asfalt Dökümüne Başlandı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Sıcak Karışım Asfalt Dökümüne Başlandı

Kumluca\'da Sıcak Karışım Asfalt Dökümüne Başlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi tarafından ilçe genelinde sıcak karışım asfalt çalışmalarına başlandı.

02.07.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi tarafından ilçe genelinde sıcak karışım asfalt çalışmalarına başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi tarafından, ilçe genelinde bu sezon 10 kilometre sıcak karışım asfalt döküleceği bildirildi. Büyükşehir Belediyesi ilçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, asfalt çalışmalarını birlikte inceledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya yaptığı açıklamada, "Biz belediye olarak sıcak karışım asfalt yapılacak bölgelerimizin alt yapılarını tamamladık. Büyükşehir Belediyesi de bu yolları sıcak karışım asfalt yapacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ilçeler Koordinatörü İsa Akdemir de, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerde sıcak karışım asfalt çalışması yürüttüklerini, Kumluca'dan önce Demre ve Finike'de aynı çalışmaların yapıldığını söyledi. İlçelerde yolların standardının yükseltilmesi için büyük yatırımlar yaptıklarını dile getiren Akdemir, "Amacımız tüm ilçelerde yolları sıcak karışım asfalt yapabilmek. Ancak önceliğimiz yolların altyapıların tamamlanması. Kumluca'da yapacağımız çalışmanın 3 kilometresi Yeni Mahalle'de, 7 kilometresi ise ilçenin değişik bölgelerinde olacak. İnşallah bundan sonraki süreçte imkanlarımız dahilinde diğer yolları da bu şekilde asfaltlamış oluruz" diye konuştu. Akdemir, Kumluca'daki çalışmaların 15 gün sonra bitirilmesinin planlandığını bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Sıcak Karışım Asfalt Dökümüne Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement