Kumluca Devlet Hastanesi 10 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Kumluca Devlet Hastanesi 10 Yaşında

Kumluca Devlet Hastanesi'nin açılışının 10. yılı dolayısıyla hastane bahçesinde kutlama programı organize edildi.

18.04.2015 13:00

Kumluca Devlet Hastanesi'nin açılışının 10. yılı dolayısıyla hastane bahçesinde kutlama programı organize edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, hastane olarak yeni binada 10 yıldır sağlık hizmeti vermenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Hizmet kalitelerinin her geçen gün arttığına dikkati çeken Alkan, şöyle konuştu:

"Sağlık sektörüne gelişen teknoloji ve bilime paralel olarak her geçen gün bir yenilik ekleniyor. Biz de hastane yönetimi olarak bu yeniliklerin takipçisi ve bu hizmetlerin hastalarımıza sunulması için çalışıyoruz. Bu konuda her zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz."

Konuşmanın ardından, düzenlenen yarışmalara katılarak başarı elde eden hastane personeline plaket verildi. Hastaneyi ve çalışanlarının sosyal hayatta gösterdiği faaliyetleri anlatan slayt gösterinin ardından, 10'uncu yıl pastası kesildi.

Törene, Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Hüseyin Boz, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Antalya  Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Dr. Bahri Özdemir, daire amirleri ve hastane personeli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Devlet Hastanesi 10 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement