Kumluca - Olympos ve Çıralı'da Seyyar Satıcı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kumluca - Olympos ve Çıralı'da Seyyar Satıcı Operasyonu

Kumluca - Olympos ve Çıralı\'da Seyyar Satıcı Operasyonu

Olympos ve Çıralı'da seyyar satıcı operasyonu Antalya'da dünyaca ünlü plajlar Olympos ve Çıralı'da seyyar satıcılara yönelik zabıta ekipleri tarafından yapılan operasyonda, satılan malzemelere el konulurken, satıcılar hakkında işlem yapıldı.

10.08.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olympos ve Çıralı'da seyyar satıcı operasyonu

Antalya'da dünyaca ünlü plajlar Olympos ve Çıralı'da seyyar satıcılara yönelik zabıta ekipleri tarafından yapılan operasyonda, satılan malzemelere el konulurken, satıcılar hakkında işlem yapıldı.

Kumluca ve Kemer belediyeleri Zabıta Müdürlükleri tarafından Olympos ve Çıralı sahilinde seyyar satıcılara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü plajlarda yurt içi ve yurt dışından gelen tatilcileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle yapılan baskında, yiyecek ve içeceğin yanı sıra plaj malzemeleri satan seyyar satıcılar men edildi. Önceden tespit edilen satıcıların sattıkları malzemelere el koyan ekipler, satıcılar hakkında da çeşitli maddelerden işlem yaptı. Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, özellikle Olympos sahilinde seyyar satıcılar hakkında yoğun şikayet aldıklarını söyledi.

Olympos ve Çıralı sahillerinin her iki belediyenin sınırları içerisinde olması nedeniyle ortak operasyon yapıldığını kaydeden Çataltepe, seyyar satıcılara yönelik denetimlerin sezon boyunca süreceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumluca - Olympos ve Çıralı'da Seyyar Satıcı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement