Kupa Sahibini Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kupa Sahibini Bekliyor

Kupa Sahibini Bekliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bugün ve Yarınki Maçlar Esnasında Tüm Seyircilere Züngül İkram Edecek.

21.07.2014 09:08  Güncelleme: 09:00

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Organizasyonunda yapılan 30. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında artık sona gelindi. Bu günkü maçların ardından, yarın oynanacak final maçı ile turnuva son bulacak.

30. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında üçüncülük, dördüncülük maçı bugün akşam 21:30'da Nazım Koka sahasında oynanacak.

D. Azaroğlu Diş Hekimleri Odası - Alaettin Hayzaran Küçük Sanayi sitesi arasında oynanacak olan maçta turnuva üçüncüsü ve dördüncüsü belli olacak.

Oynanacak üçüncülük maçından önce, Kumbaralar Soma'ya kampanyası ile adından oldukça söz ettiren, gönülleri fetheden Hatay Milli Eğitim Spor U11 takımı gösteri maçında, Dom Der U 11 takımı ile gösteri maçı yapacak. Minik futbolcuların maçı ilgi göreceğe benziyor.

30. Erhan Aksay Futbol Turnuvası final maçı yarın saat 21:30 'da Akademi hastanesi - M. Rüstem Güneyler Derneği arasında Antakya Şehir Stadında oynanacak.

Finale kalan takımlar zorlu ve bir o kadar heyecanlı maçlar ardından finale kaldılar. Akademi hastanesi zorlansa da rakibi D. Azaroğlu Diş Hekimleri Odasını 2-0 yenerken, diğer finalist M. Rüstem Güneyler Öğretmenler Derneği de üstün oynasa da zorlandığı, Alaettin Hayzaran Küçük Sanayi sitesi takımını çekişmeli bir maçın ardından son dakikada bulduğu gol ile 2-1 yenerek finale adını yazdırdı.

Final maçı öncesi bir gösteri maçı daha oynanacak. Protokol ve belediye meclis üyelerinin oynayacağı gösteri maçının ardından final maçı oynanacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi bugün ve yarın oynanacak maçlar sırasında stada gelen tüm misafir ve seyircilere züngül (muşebbek) tatlısı ikram edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kupa Sahibini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement