Kuran Dekorasyon ve Mimarlık'ın, Bakü Mangal Steak House Projesi Ortadoğu'nun En İyi Restoranı Seçildi - Son Dakika
Ekonomi

Kuran Dekorasyon ve Mimarlık'ın, Bakü Mangal Steak House Projesi Ortadoğu'nun En İyi Restoranı Seçildi

Kuran Mimarlık tarafından Azerbaycan Bakü'de yapılan Mangal Steak House Projesi, Luxury Lifestyle Awards 2015 'de Ortadoğu'nun en iyi restoranı ödülünü kazandı.

28.05.2015 13:29  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuran Mimarlık (KRN) uluslararası başarıya imza attı. Şirketin Azerbaycan Bakü'de yaptığı Mangal Steak House Projesi, Luxury Lifestyle Awards 2015'de Ortadoğu'nun en iyi restoranı ödülünü kazandı. Restoran ödülünü 21 Mayıs'da Dubai'de düzenlenen törende aldı.

BAŞARININ ARKASINDAKİ İMZA

Dünyanın en prestijli ödüllerinden olan Luxury Lifestyle Awards'ı kazandıran projeyi şirketin CEO'su Sinan Kuran bizzat yönetti. Proje Sema Yazıcı, Nalan Çorlu Bilginer ve Ferhan Besen Yıldız' tarafından yürütüldü. Titiz çalışma aylar sürdü.

LUXURY LIFESTYLE AWARDS ÖDÜLÜ NEDİR?

Luxury Lifestyle Awards ödülleri 2009 yılından bu yana verililiyor ve tüm dünyada bir ürünün lüks olup olmadığının göstergesi olarak kabul ediliyor.

Sektöründe üstün başarı göstermiş şirketlere verilen uluslararası bir ödül. Şirketler ve lüks sınıf markalar farklı kategorilerde yarışmaya katılıyor.

Ödülü alan şirket ülkedeki alanındaki en iyi şirket ve lüks marka olarak kabul ediliyor.

Ödülü kazanan şirketler sektöründe olağanüstü olarak kendilerini kanıtlamış sayılıyorlar.

Katılımcıları lüks segmentte, bağımsız uzmanlar, iş analistleri, hedef kitle iletişim araçlarının baş editörleri uluslararası şirketlerin ilk kişilerinden oluşan bir jüri değerlendiriyor.

EŞSİZ TASARIM

Mangal Steak House tasarımı gürültülü günlerin kibirden uzak dinlenmek ve lezzetli yemeklerin tadını çıkaranların aradığı adres.

Avrupa kenti tarzında çok rahat bir atmosfer yaratılmasına teşvik ediyor. 100 yaşında dut ağacını barındırıyor.

Dut ağacı doğal ahşap masaları ve rahat kanepeler ve sandalyeler ile dekore edilmiş büyük bir çardakla çevrili.

ÖZEL TAVAN

Bakü ve Türkiye konulu özel kroki ile dekore büyük 5 m çapında avize ve boyanmış tavan görenleri hayran bırakıyor.

Restoranın dekorasyonu da kristal şamdanlarıyla ile zengin ve orijinal aplikler, dekoratif figürler, antika telefon ve halı aksesuarlar mavcut.

MANGAL SETAK HOUSE BAKÜ'NÜN EN GÖZDE MEKANI

Mangal Steak House tamamen ekolojik saf beslenme gelenekleri destekler ve tabii ürünlerin kalitesi ve sağlık, hakkında bakmakta profesyonel şefleri tarafından hazırlanan tek yemekleri servis dilmekte.

Restorantın usta şefleri katkısız doğal tatlar konusunda iddialı. Sunumlar tadı karışık aramolarla gizlemeden olabildiğince doğal yapılmaya gayret ediliyor.

UZMAN PERSONEL

Restoran personel seçiminde çok dikkatli. Avrupa, Türkiye ve Azerbaycan'dan sadece işinde eni iyi olan profosyoneller tercih edilmiş.

KURAN MİMARLIK (KRN)

Kuran mumarlık, mağazalar, kafeler, restaurantlar, ofisler, oteller gibi 500'den fazla projenin, hassasiyetle ve mümkün olan en iyi zamanlama ile hayat geçmesini sağlamayı ilke edinmiş bir mimarlık firması. 20 yıla ulaşan tecrübesi ile 50'nin üzerinde uluslararası markaya tasarım aşamasından uygulama aşamasına kadar hizmet vermekte.











Kuran Dekorasyon ve Mimarlık\'ın, Bakü Mangal Steak House Projesi Ortadoğu\'nun En İyi Restoranı Seçildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Kuran Dekorasyon ve Mimarlık'ın, Bakü Mangal Steak House Projesi Ortadoğu'nun En İyi Restoranı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement