Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Başkanı Mehmet Parlak, Kurban Bayramı'nda muhtaçların yanında olacaklarını söyledi.

02.10.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Başkanı Mehmet Parlak, Kurban Bayramı'nda muhtaçların yanında olacaklarını söyledi.

Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitim gören kız ve erkek öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini bildirdi.

Maddi koşulları iyi olmayan ve memleketlerinde eti fazla tüketemeyen gençlerin yıl içindeki ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Parlak, şunları kaydetti:

"Bayramda canlı kurban veya kurban hissesi bağışında bulunan vatandaşlarımızın yanı sıra, kurban derisi ve sakatatlarını da bağışlamak isteyen hayırseverlerimizin bağışlarını teslim edebilmeleri sağlanacaktır. Kurban derisi yoksulun ve yetimin hakkıdır onun için kurban derilerini de en iyi şekilde değerlendirmek bir vazifedir. Bunun için özellikle Konya da bir çok çardak ve kesim merkezinde Anadolu Gençlik Derneğinin görevlilerini bularak yerinde de bağışta bulunabilme imkanı vatandaşlarımıza sunulacaktır." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement