Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'na Doğru

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

22.09.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kurt mesajında, bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün simgesi olduğunu belirterek, bu özel günlerde, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılması gerektiğini bildirdi.

Bayram coşkusunun herkesin yaşaması gerektiğini dile getiren Kurt, "Bunun, insana yapılabilecek en büyük iyilik olduğunu unutmamalıyız. Bayramlar, bir toplumda millet olmanın, omuz omuza olmanın, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, kuvvetlendiği günlerdir. Sadece kötü günlerde acıları paylaşmak yetmez. Bayramlarda da mutluluğu ve heyecanı paylaşarak çoğaltmalıyız" ifadelerini kullandı.

ESO Başkanı Özaydemir

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Kurban Bayramı'na hep birlikte yeniden ulaşmanın mutluluğunun yaşandığı bildirdi.

Özaydemir, mesajında şunları kaydetti:

"Ruhumuz bir yandan bayramın sevincini yaşarken, diğer yandan yakın coğrafyamızda bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzünlerini de aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Ulus olarak zor zamanlar geçirdiğimiz bugünlerde birlikteliğimizin daha da güçlenmesi, bayram sevinciyle harmanlanması ise en büyük dileğimizdir. Bu vesile ile bayramları, özgürce kutlamamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan için kahramanca mücadele eden şehit ve gazilerimizi minnetle anlıyoruz."

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönen

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, bayramların millet olarak yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği, düşüncelere, inançlara, değerlere saygı göstermeyi, insan olmanın erdemini ve hikmetini yeniden hatırlatan özel günler olduğunu belirtti.

Gönen, mesajında, "Üniversitemiz mensuplarının, ülkemizin yarınları olan sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin ve tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın sevinç ve coşku atmosferinin yayılarak milletimize ve tüm insanlığa huzur, sevgi ve barış getirmesini dilerim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement