Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.09.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında, milletçe büyük bir imtihandan geçildiğini, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Milletin bu çirkin oyunlar karşısında geliştirdiği sabır ve metanet sayesinde manevi dinamiklerin daha da güçleneceğini vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Milletçe daha müreffeh ve daha huzurlu bir gelecek için birbirimize daha sıkı şekilde kenetleneceğiz. Kardeşliğimize yönelen hain saldırılar karşısında milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Milletçe kenetlenmenin ve tek vücut olmanın, yardımlaşma ve dayanışmanın, manevi lezzetleri hep birlikte tatmanın ve insanı insan yapan değerlerin zirve noktalara taşındığı, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara erişmeyi temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum."

Arslan ise, mesajında, ülkenin zor günlerden geçtiğini, ülkenin doğusundan batısına bir bütün olması gerektiğini ifade etti.

15 Temmuz darbe girişimini büyük Türk milletinin dik duruşu ile bertaraf ettiklerini vurgulayan Arslan, "15 Temmuz darbe girişiminde ve sonrasına birlik ve beraberlik içinde tek yumruk olduk. Bu birliktelikle Kurban Bayramı'nın şehrimize, ülkemize, dünyamıza selamet getirmesini diliyor, mübarek bayramın kırgınlıkları, küskünlükleri ve dargınlıkları bitirmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement