Kurban Bayramına Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramına Doğru

Kurban Bayramına Doğru

Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Bayata "Tüm hemşehrilerimizden desteklerini bekliyoruz" dedi.

13.09.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Dr. Ferit Bayata "Tüm hemşehrilerimizden desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Bayata, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı tarafından, "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla 2014 yılı vekaletle kurban kesim kampanyasını başlattıklarını, kurban kesim kampanyası kapsamında yurt içi bir hisse bedeli 650 lira, yurt dışı için de 350 lira olarak açıklandığını belirtti.

Türkiye Kızılay Derneği'nin aldığı bağışları tamamen İslami usullere göre kestiğini ifade eden Bayata, daha sonra kavurma ve kıyma olarak, konserve haline getirilip derin dondurucularda saklayarak yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza, insanlarımıza ve yurt dışında bulunan yardıma muhtaçlara yıl içerisinde dağıtıldığını söyledi.

Vekalet yolu ile bağışta bulunanlara  cd ve teşekkür belgesi  gönderdiklerini anlatan Bayata, şöyle konuştu:

"Bu yıl kurban yurt içerisinde 650 Türk Lirası, yurt dışında kestirmek isteyenlere de 350 TL olmak üzere 2 fiyat belirlenmiştir. Bu fiyatları kredi kartı ile 4 eşit taksitle ödeyebilirler. Bunun içinde Erzincan Şube Başkanlığına başvuru yapabilirler. Aynı zamanda kurban bayramının birinci gününe kadar Erzincan Dörtyol mevkisinde kuracağımız stantlarda bağışlarını yapabilirler. Hayırsever Erzincanlı hemşehrilerimizin bu insanlık görevini ve dini vazifelerini Türk Kızılayı aracılığıyla yapmalarını arzu ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizden de desteklerini bekliyoruz" dedi. - Erzincan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement