Kurtalan'da Ödüllü Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Kurtalan'da düzenlenen ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

13.02.2015 19:12

Kurtalan'da düzenlenen ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kurtalan Ekspres Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği "Şanslı Okullar Mutlu Çocuklar" projesi kapsamında düzenlenen ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kurtalan Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılabilmesi amacıyla düzenlenen ödüllü kitap okuma yarışmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe genelindeki tüm okullardaki öğrencilerin katıldığı kitap okuma yarışmasında birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye ve üçüncüye tablet bilgisayar, dördüncü, beşinci ve altıncıya ise bisiklet hediye edildi. İlk 10'a giren katılımcılar ise İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirildi.

Törene Kurtalan Belediye Başkan vekili Ahmet Minaz, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Çelepkulu, Kurtalan Huzuru ve Güveni Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Adil Uyanık ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da Ödüllü Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement