Kurtalan'da Yapımı Tamamlanan Cami Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da Yapımı Tamamlanan Cami Açıldı

Kurtalan ilçesinde hayırsever vatandaşlar ve Siirt İl Müftülüğü'nün desteğiyle inşa edilen Medine Camisi ibadete açıldı.

17.10.2015 12:25

Kurtalan ilçesinde hayırsever vatandaşlar ve Siirt İl Müftülüğü'nün desteğiyle inşa edilen Medine Camisi ibadete açıldı.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, camilerin birlik ve beraberliğin yeri olduğunu belirterek, cami yapımına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Tutulmaz, camilerde insanların inançlarını yerine getirmek için buluştuklarını, toplum olarak camileri yaşatılması, sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas da, 1 milyon 300 bin liraya mal olan olan Medine Camisi'nin, hayırseverlerin ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın katkılarıyla tamamlandığını bildirdi.

Törenin ardından Vali Tutulmaz, Kurtalan Müftülüğünce ilçede yaptırılan Kurtalan Yatılı Kız Kur'an Kursu binası inşaatını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Kur'an kursu inşaatına 50 bin lira bağışta bulunan Tutulmaz, hayırseverlerin desteğini istedi.

Vali Tutulmaz, iki kez terör örgütü mensuplarınca saldırı düzenlenen Kurtalan Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'nı da ziyaret ederek, askerlerle sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da Yapımı Tamamlanan Cami Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement