Kurtlar Vadisi Pusu Full Aksiyon Dolu Bölüm, KVP 5 Şubat Perşembe - Son Dakika
Soğuk Haber

Kurtlar Vadisi Pusu Full Aksiyon Dolu Bölüm, KVP 5 Şubat Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu Full Aksiyon Dolu Bölüm, KVP 5 Şubat Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 245.yeni bölümde Cahit Yüce Majeste'ye ulaşır. Polat Alemdar ise annesinin intikamı için Brandon'u kıstırır. Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümü soluksuz izleyeceksiniz..

06.02.2015 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm özeti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşandı ? Polat Annesini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken Zülfikar Ağa'nın telkiniyle biraz olsun toparlanır. Brandon Polat'tan aldığı ağır yara sonrası yavaş yavaş sağlığına kavuşur ve Türkiye'den gitmeye hiç niyeti yoktur.

Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde Fehmi Kuzuzade'nin evindeki ajanın kimliği ortaya çıkar. Fehmi Kuzuzade ajanın yaptığı ihanetin bedelini canıyla ödetir.

Cahit ortadan kaybolduğu için herkes ortalıkta onu arar. Cahit ise, kendisinin bile sonradan öğreneceği bir operasyon için alıkonmuştur. Cahit, büyük güvenlik önlemleri altında korunan eski bir tapınakçıyı öldürmekle görevlendirlilir. Cahit yaptığı bu son görev sonrasında Yüce Majeste ile görüşmeye hak kazanır. Büyük operasyonda hedefine ulaşan Cahit Yüce Majeste'yi öldürecek mi ?

Polat Alemdar'ın İran'a yaptırdığı operasyonla ele geçirilen İran ajanı Brandon hakkında önemli bilgiler verir. İranlı ajan Brandon ile yapılacak toplantının yerini ve zamanını bildirir. Polat Alemdar olağanüstü güvenlik önlemleriyle korunan bu toplantıya büyük bir baskın yapmaya hazırlanır.

Ancak İranlı ajan toplantıda olan biteni anlatınca operasyon amacına ulaşamaz. Siyah Sancak yaptığı operasyonla tüm İngiliz hizmetkarlarını ortadan kaldırmak ister ancak operasyon öncesinde yaşananlar nedeniyle toplantı mekanı boşaltılır.

Brandon ise delilleri yok etmek için hala buradadır. Polat Alemdar'ın baskın yapacağı mekanda kaçmak için hazırlık yapan Brandon'un sonu ne olacak ? Polat annesinin intikamını alabilecek mi ? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu246.bölümde olacak.


Son Dakika Soğuk Haber Kurtlar Vadisi Pusu Full Aksiyon Dolu Bölüm, KVP 5 Şubat Perşembe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement