Kurumsal Müşteri Günleri 2013 Etkinliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kurumsal Müşteri Günleri 2013 Etkinliği Yapıldı

Kurumsal Müşteri Günleri 2013 Etkinliği Yapıldı

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri 2013 etkinliği kapsamında, Zonguldak protokolünün de katılımıyla toplantı düzenlendi.

10.10.2013 14:12

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri 2013 etkinliği kapsamında, Zonguldak protokolünün de katılımıyla toplantı düzenlendi.

Dedeman Otel'de düzenlenen programa, Zonguldak Valisi Ahmet Mailoğlu, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülçen, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, SGK İl Müdürü Kamuran Ören, AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Türk Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ve Telekom çalışanları katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Zonguldak İl Telekom Müdürü Sami Koçer, " Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışıyla Türk Telekom'un bilgi ve iletişim teknolojiyle kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran hepside marka niteliği kazanmış başta e-Devlet projeleri olmak üzere alanında örnek, markalaşmış, hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim alt yapısını Türk Telekom sağlamaktadır. Eğitim sektöründe Türk Telekom grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 37 okulu internete bağlıyoruz. İlimizde Fatih Projesinin ilk bazında 37 okulun internet bağlantısını alt yapısı kurumu bitmiştir. Bundan sonrada Türk Telekom gelişmiş teknolojiyle Türkiye'deki tüm kamu kurum ve kuruluşların bilgi ve erişim alanındaki ihtiyaçları belirleyerek, grup şirketleriyle birlikte uçtan uca çözümler kurmaya ve müşterilere destek vermeye devam edecektir" dedi.

Ardından konuşma yapan Anadolu Merkez 1. Bölge Müdürü Zafer Orhan, "Şirketimiz özellikle kamu ve kurumsal müşterilerimizin yoğun olduğu yerlerde bu etkinliği ülke genelinde devam ettiriyor. Dünyamız oldukça hızlı bir gelişim göstermekte, insanların erişimine tanık oluyoruz. İnternetin vazgeçilmez hayatımıza olan etkisi tartışmalara sebep oluyor.Türk Telekom'a güvenin diyoruz. 160 küsur yıldır bir değere sahip bir şirket. Sizlere bu anlamda hizmet vermekten son derece mutluyuz" diye konuştu.

Daha sonra etkinlikte Kamu Müşteri Yöneticisi Alper Cansız ise katılımcılara, kamu hizmetine yönelik yeni ürünler hakkında bilgi verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurumsal Müşteri Günleri 2013 Etkinliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement