Kuşadası - 2.5 Yaşındaki Zeynep Domuz Sürüsünü Ekmekle Besledi - Son Dakika
Güncel

Kuşadası - 2.5 Yaşındaki Zeynep Domuz Sürüsünü Ekmekle Besledi

Kuşadası - 2.5 Yaşındaki Zeynep Domuz Sürüsünü Ekmekle Besledi

2.5 yaşındaki Zeynep domuz sürüsünü ekmekle beslediAYDIN'ın Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Milli Parkı'nda karnı acıkan domuz sürüsü, Kalamaki olarak bilinen parka indi.

19.09.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2.5 yaşındaki Zeynep domuz sürüsünü ekmekle besledi

AYDIN'ın Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Milli Parkı'nda karnı acıkan domuz sürüsü, Kalamaki olarak bilinen parka indi. Necret ve Belgin Kabakulak çifti, 2.5 yaşındaki ikiz torunlarına domuzları gösterdi. 2.5 yaşındaki Zeynep, ayaklarının ucuna kadar gelen domuz sürüsünü ekmek parçaları atarak besledi.

İnsanlardan kaçma özelliği ile bilinen yaban domuzlarının Milli Park'ta olanları tutum ve davranışlarıyla şaşırtıyor. Kalamaki domuzları yabani olmasına karşın gündüz insanlardan kaçmıyor. Yıllardır piknikçiler ve tatilciler tarafından elle beslenen domuzlar adeta kedi ve köpekler gibi evcilleşti. Necret ve Belgin Kabakulak çifti, 2.5 yaşındaki ikiz torunları Zeynep ve Sarp'la Kalamaki'de gezerken yanlarına domuz sürüsü geldi. Çocukların irili ufaklı 10 domuzun yer aldığı sürüden korkmaması dikkat çekti. Sarp domuzları anneannesinin kucağında izlerken Zeynep, yanlarına gitti ve elindeki ekmeği ufak parçalara ayırarak domuzlara attı. Domuz sürüsü ekmek parçasını kapabilmek için yarıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası - 2.5 Yaşındaki Zeynep Domuz Sürüsünü Ekmekle Besledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement