Kuşadası Eşcinsel Turistler Kuşadası'nı Hareketlendirdi - Son Dakika
Güncel

Kuşadası Eşcinsel Turistler Kuşadası'nı Hareketlendirdi

Kuşadası Eşcinsel Turistler Kuşadası\'nı Hareketlendirdi

Eşcinsel turistler Kuşadası'nı hareketlendirdi AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde limana yanaşan 5 gemiden 2 bini gay, 9 bin 200 turist indi.

22.08.2015 13:38

Eşcinsel turistler Kuşadası'nı hareketlendirdi

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde limana yanaşan 5 gemiden 2 bini gay, 9 bin 200 turist indi. Gemi ve gezi acenteleri eşcinsel turistlerin mutlu ayrılması için çaba harcadı.

Bugün sabah saatlerinde Kuşadası'ndaki Ege Ports Limanı'na yanaşan Celeprity Equınox, Celestyal Olympia, Celestyal Crıstal, Star Breeze ve Star Prıncess isimli gemilerle, 2 bini gay, 9 bin 200 turist geldi. Turistlerin bir kısmı otobüslerle Efes ve Meryemana turlarına katılırken bir kısmı ise Kuşadası Çarşısı'nı gezdi. 30 ayrı otobüsle Efes, Meryemana ve Saint Jean Klisesi'ne götürülen turistler Efes antik kenti, müzeleri ve tarihi yerleri gezdi. Meryemana Evi'nin bulunduğu Bülbül Dağı'nda Meryemana Klisesi'ni ziyaret eden gay turistler, burada hacı oldu. Ardından Kuşadası'na gelen turistler, Kuşadası'ndaki turistik mağazalarda alışveriş yaptı. Kültür turizmi dışında çeşitli aktivitelere katılmak isteyen turistler için Jeep safari, At safari, Aquapark turları düzenlendi. Tur operatörleri gayler için erkek, lezbiyenler için ise kadın rehber uygulaması yaptı.

Dün yaptıkları Bodrum ziyaretinin ardından Kuşadası'nı gezen eşcinsel turistler, yarın İstanbul'a gidecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası Eşcinsel Turistler Kuşadası'nı Hareketlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement