Kütahya - Bakan Yıldız Koalisyon Hükümetlerini Hazırlamak İçin Algı Operasyonlarına Girdiler - Son Dakika
Güncel

Kütahya - Bakan Yıldız Koalisyon Hükümetlerini Hazırlamak İçin Algı Operasyonlarına Girdiler

Kütahya - Bakan Yıldız Koalisyon Hükümetlerini Hazırlamak İçin Algı Operasyonlarına Girdiler

Bakan Yıldız Koalisyon hükümetlerini hazırlamak için algı operasyonlarına girdiler (4) BAKAN YILDIZ MUHALEFET PARTİLERİ PALAVRA ATIYOR Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, muhalefet partilerinin 7 Haziran seçimleri öncesi aslı astarı olmayan vaatleriyle vatandaşları kandırmaya çalıştığını iddia etti.

08.05.2015 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Yıldız Koalisyon hükümetlerini hazırlamak için algı operasyonlarına girdiler (4)

BAKAN YILDIZ MUHALEFET PARTİLERİ PALAVRA ATIYOR

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, muhalefet partilerinin 7 Haziran seçimleri öncesi aslı astarı olmayan vaatleriyle vatandaşları kandırmaya çalıştığını iddia etti. Seçim çalışmaları için Simav'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin seçim bürosunu ziyaret etti. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Bakan Yıldız, muhalefet partilerini eleştirerek, Muhalefet partileri bu günlerde ardı arkası kesilmeyen vaatler getiriyorlar. Hiç birisinin aslı yok, astarı yok. Palavra atıyorlar. Ancak şükürler olsun bunu vatandaşımız ayırt ediyor dedi. Ak Parti kadrolarının vatandaşın kendisi olduğuna vurgu yapan Bakan Yıldız şunları söyledi Biz vatandaşın kendisiyiz. Biz çiftçi gibi davranmayız. Çünkü biz çiftçinin kendisiyiz. Biz gerçeklerle ilgileniyoruz, algılarla ilgilenmiyoruz. Doğrusu neyse vatandaşımızla onu dürüstçe paylaşmak istiyoruz. CHP'nin Genel Başkanları ile birlikte katıldıkları bazı şehir mitingleri var. İnanın, bir kısmı şurada toplanan kalabalıktan çok daha az sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşiyor.

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Vatandaşların desteği ile devam etmek istediklerini dile getiren Bakan Yıldız, Biz 7 Hazirandaki seçimde yine sizlerle alnı açık, yüreği açık, samimi ve dürüst bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz 13 yıllık iktidarımızda hiçbir şeyden çekinmedik, hiçbir şeyden korkmadık, gözümüzü budaktan esirgemedik, bizi tehdit edenler ve uzaklaştırmak isteyenler oldu, bu kardeşinizin telefonları tam 4,5 yıl kesintisiz dinlendi, bu yüzden değerli kardeşlerimiz uzağımızdan hasetlik, yakınımızdan da ihanet gördük. Ama biz sizlerden aldığımız güç sayesinde bunların her birini aştık. Allah'ın izniyle 7 Hazirandaki seçimlerde de yine sizin sayenizde tek başımıza iktidar olacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya - Bakan Yıldız Koalisyon Hükümetlerini Hazırlamak İçin Algı Operasyonlarına Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement