Kütahya Belediyesinden Spor Camiasına İftar - Son Dakika
Yerel

Kütahya Belediyesinden Spor Camiasına İftar

Kütahya Belediyesinden Spor Camiasına İftar

Kütahya Belediyesi, il ve ilçelerdeki tüm spor camiasını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

19.07.2014 14:03  Güncelleme: 14:18

Kütahya Belediyesi, il ve ilçelerdeki tüm spor camiasını iftarda yemeğinde bir araya getirdi.

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kütahya Şube Yöneticileri, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Kütahya İl Hakem Komitesi ve tüm branş sporcuları katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan, "Biz sporun içinden gelen kişileriz. Bundan sonra kulüplerimize ayrım yapmadan sahip çıkacağız. Çünkü bu kulüpler gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve dinamik bir gençlik hazırlamak için görev yapıyor. Kulüp yöneticileri de bu amaçlar doğrultusunda var gücüyle çalışmaktadır. Bize düşen görevde onlara ayrım gözetmeksizin destek vermektir. Kütahyaspor'umuzu da layık olduğu yere getireceğiz" diye konuştu.

Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz, "Kütahya'da sporun artık daha aktif bir hal alacağını düşünüyorum. Çünkü başta Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve aynı zamanda ASKF Yönetim Kurulunda olan Belediye Başkan Vekili Mehmet Özdoğan'ın gerek Kütahyaspor Kulübü'nün en üst düzeye çıkarılması için büyük çaba göstereceklerine, gerek federasyonumuzla beraber bütün spor camiasına yeni bir çağ açacaklarına inancım tamdır" dedi.

Kütahya ASKF Gediz Temsilcisi Muhittin Ertürk ise, "Kütahya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Başkan Vekilleri Mehmet Özdoğan ve Murat Arık'ın gençlere hizmet vermek için spora katkıları bu vesileyle hiç bir kulüp ve camiaya ayrım yapmadan tüm spor camiasını iftar yemeğinde buluşturması bize büyük bir moral kazandırdı ve şevk verdi. Ayrıca burada yaptıkları birleştirici konuşmaları da tüm spor camiasına örnek olmuştur. Allah yollarını açık etsin. İnşallah Kütahya'mız için en hayırlısı olur" şeklinde konuştu.

Bu arada, ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz tarafından Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan ve Murat Arık'a spora yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Belediyesinden Spor Camiasına İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement