Kütahya Belediyesi'nin 'Sosyal Destek Kartı' Uygulaması Başladı - Son Dakika
Yerel

Kütahya Belediyesi'nin 'Sosyal Destek Kartı' Uygulaması Başladı

Kütahya Belediyesi\'nin \'Sosyal Destek Kartı\' Uygulaması Başladı

Kütahya Belediyesi'nin 'Sosyal Destek Kartı' uygulaması başladı.

27.06.2014 15:59

Kütahya Belediyesi'nin 'Sosyal Destek Kartı' uygulaması başladı. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, verilen kartla ihtiyaç sahiplerinin, anlaşmalı alış veriş merkezlerinden istediğini alabileceği projenin artık başlandığını belirtti.

İlk etapta tespit edilen 340 ihtiyaç sahibine kartlarının verilmeye başlandığını belirten Saraçoğlu, "Bilindiği gibi, seçim öncesi ihtiyaç sahiplerine böyle bir kartın verileceği vaadinde bulunmuştuk. Bu hizmeti bugün başlatmanın sevincini yaşıyoruz. Bu karta ailenin ihtiyacı kadar yükleme yapılacak. Kart sahibi anlaşmalı alış veriş merkezlerinden istediğini alabilecek. İlk etapta 340 aileye bu kartı veriyoruz ancak bu sayı daha sonra 600'e kadar çıkabilecek.Karta yüklemeler sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmayacak. Yüklemeler 12 ay olacak" dedi.

Başkan Saraçloğlu, sosyal destek uygulamasına iş adamlarından da destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Destek Kartı tanıtım toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özdoğan, Murat Arık ve Galip Gültekin ile AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve belediyenin bazı daire müdürleri katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Belediyesi'nin 'Sosyal Destek Kartı' Uygulaması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement