Kütahya'da Çeşmeler Onarılıyor - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Çeşmeler Onarılıyor

Kütahya\'da Çeşmeler Onarılıyor

Kütahya'da karayolları ve köy yolları güzergahında bulunan bakımsız çeşmeler, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından onarıldı.

12.01.2017 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da karayolları ve köy yolları güzergahında bulunan bakımsız çeşmeler, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından onarıldı.

Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya'nın kültüründe ve tarihinde önemli yere sahip olan çeşmelerin müdürlük tarafından onarılarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi.

Tavşanlı, Simav, Gediz, Domaniç ve Emet ilçeleri ile Kütahya merkezdeki 15 çeşmenin onarıldığını aktaran Kayım, şöyle konuştu:

"Bakım ve onarım çalışmaları yapılan çeşmeler daha güzel bir görünüme kavuştu. Ormanlarımızda onarımı yapılan çeşmeler tertemiz ve yenilenmiş halleri ile vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılandı. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Çeşmelerimiz yıllara meydan okusun."

Kayım, bakım ve onarımı yapılan çeşmelerin ve çeşme kültürünün gelecek nesillere aktarılmasına büyük katkı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Çeşmeler Onarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement