Kütahya'da Festival Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Festival Devam Ediyor

Kütahya\'da Festival Devam Ediyor

Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Çini, Termal, Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde terör olayları ve bu olaylarda verilen şehitler nedeniyle 4 konserin iptal edildiği, festivalin ise devam ettiğini söyledi.

21.08.2015 18:31

Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Çini, Termal, Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nde terör olayları ve bu olaylarda verilen şehitler nedeniyle 4 konserin iptal edildiği, festivalin ise devam ettiğini söyledi.

15 Ağustos Cumartesi günü Orhan Hakalmaz konseri ile başlayan Kütahya Festivali ülkede yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle program değişikliğine gitti. Terör olayları sebebiyle Festivalde yapılması planlanan Mustafa Ceceli ve Fettah Can konserleri iptal edildi. Kütahya Belediyesinin almış olduğu bu karar vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Diğer taraftan konser etkinliklerinin iptal olmasına rağmen Festival alanı hala vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Festival katılımcıları ve vatandaş Belediyenin almış olduğu kararın son derece yerinde olduğunu söylediler. Katılımcılar "Şehitlerimize saygı gereği bu iptalleri herkez hoşgörü ile karyılamaktadır. Doğru olan yapılmıştır. Kütahya Valiliği'ne ve Belediye Başkanımıza hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz" dediler.

Festivalde konserlerin iptal edilmiş olmasına rağmen diğer etkinlikler devam edecek. 24 Ağustos Pazartesi günü Dursun Ali Erzincan lı nın etkinliği, 26-27 Ağustos Tarihlerinde Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 28 Ağustos günü Serdar Tuncer şiir dinletisi gerçekleştirilecek. 29 Ağustos Cumartesi günü ise Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen Sünnet Şöleni yine fuar alanında yapılacak.

Festival 30 Ağustos Pazar günü sona erecek. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Festival Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement