Kütahya'da Ormancı Eşlerinden Çini Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Ormancı Eşlerinden Çini Sergisi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nda çalışan personelin eşleri, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan çini kursunu tamamlayarak sergi açtı.

04.06.2015 18:30

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nda çalışan personelin eşleri, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan çini kursunu tamamlayarak sergi açtı.

Kurumun konuk evindeki serginin açılışında konuşan Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, bu tür kursları sanat sahibi olabilmek ve boş zamanları verimli şekilde değerlendirmek adına çok faydalı bulduğunu belirtti.

Kursa destek veren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür eden Ergüven, "Bu çini kursuna ve sergisine emeği geçenleri tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Boş durmayıp bir şeyler yapıldığında nasıl eserler çıkabildiğine, şurada bulunan ürünler güzel bir örnek. Durmak yok bu ülke için bir şeyler üretmek lazım. Boş durup laf üreteceğine bu kurs ile eserler üreten tüm kursiyerleri kutluyorum" dedi

Sergi açılışına, Kütahya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Davut Ezen, Kültür Bakanlığı Çini Sanatçısı Abdurrahman Yıldız, Çini Sanatçısı İsmail Yiğit, Yeşilay Derneği Başkanı Aziz Güneş, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mücahit Eracar, Ahmet Aydın, Orman İşletme Müdürü Savaş Ünle ve sergi sahipleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Ormancı Eşlerinden Çini Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement