Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Politika

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin mali kongresi Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı.

26.01.2016 15:05

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin mali kongresi Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı.

Kongrenin divan başkanlığını, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkan vekili ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Marmara Bölge Başkanı Bahri Şarlı yaptı. Şarlı, konuşmasında, Esnaf Kefalet Kooperatiflerinin mazisinin 57 yıl olduğunu belirterek, "Son 13 yılda kooperatiflerimiz büyüdü, esnafa daha fazla destek olmaya başladık" dedi.

Bahri Şarlı, 2002'de 57 yıllık süreçte kooperatifin esnafa sadece 120 milyon TL kredi kullandırdığına dikkat çekerek sadece 2015 yılında bu rakamın yüzde 40 fazlasını dağıttıklarını da söyledi.

Kooperatif Başkanı Enver Erdoğan da, kongrede yaptığı konuşmada, Kütahya esnafının borcuna sadık bir esnaf olduğunu ifade etti. Erdoğan, "Kooperatiflerimiz esnafımız için var hep birlikte hem Kütahya ekonomisine can vereceğiz hem de kooperatifimize destek olacağız bizler esnafımızla birlikte yarınlara daha güçlü bakacağız" dedi.

Konuşmaların ardından kongrede yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement