Kütahyalı İlknur Gedik Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Kütahyalı İlknur Gedik Türkiye Şampiyonu Oldu

Kütahyalı İlknur Gedik Türkiye Şampiyonu Oldu

Ordu’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nın Genç Bayanlar Light Contact Müsabakaları’nda Kütahyalı İlknur Gedik, Türkiye şampiyonu oldu.

20.08.2014 13:45

Ordu'da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nın Genç Bayanlar Light Contact Müsabakaları'nda Kütahyalı İlknur Gedik, Türkiye şampiyonu oldu.

Geçen sene de Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilen ve Polonya' daki Kick Boks Avrupa şampiyonasında milli formayı giyen İlknur Gedik, Ordu' daki Kick Boks Türkiye Şampiyonasında bütün rakiplerini tek tek dize getirerek, bütün maçlarını 3-0' lık skorlarla tartışmasız olarak kazandı. İlk maçında yine kendisi gibi Türkiye Şampiyonu olan ve Milli Sporcu olan İstanbullu rakibini şaşkına çevirerek kazandıktan sonra; yine kilosunda otorite olarak bilinen Ankaralı rakibini de hiç zorlanmadan yendi. Antalyalı rakibi zaten maça psikolojik olarak malup başladı. İlknur, o maçta adeta şov yaptı. Yarı finalde Manisalı rakibini de rahatlıkla yenen İlknur, Finalde yine İstanbul sporcusu olan rakibiyle zorlu bir müsabaka yaptı. İlk iki roundu 2-1 önde götüren sporcumuz, son round da rakibini sür klase ederek final maçını da 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

Milli Sporcu İlknur Gedik, "7 senedir çok yoğun çalışmalarla, büyük emekler vererek bugünlere geldim. Ancak bunların karşılığını şampiyon olarak aldım. Hem ilimizi başarı ile temsil ettiğim için hem de Milli formayla ülkemizi temsil edeceğim için çok gururluyum. Bütün gençleri hangi branşta olursa olsun, spor yapmaya davet ediyorum. Eğer istikrarlı bir biçimde çalışırlarsa ve devam ettirirlerse hepsinin başarılı olacağına inanıyorum. Yaşadığım duyguları onların da yaşamasını istiyorum. İnan bu duygular hiçbir şeyle ölçülmüyor. Gerek ailem, gerekse emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz, gerekse il temsilcim, antrenörüm ve sporcu arkadaşlarımla büyük mutluluklar yaşıyoruz. Haydi Gençler, Sizde Yapabilirsiniz" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahyalı İlknur Gedik Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement