Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet içi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dinç: "Personelimize verdiğimiz eğitimlerde teknolojinin bütün imkanlarından faydalanıyoruz"

19.04.2014 14:31

Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet içi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Kadir Dinç, "Personelimize verdiğimiz eğitimlerde esnasında teknolojinin bütün imkanlarından faydalanıyoruz" dedi.

Yeniçağa ilçesinde düzenlenen "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri katılan Dinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapan neredeyse bütün görevlilerin teknolojiden yararlanma imkanına sahip olduğunu söyledi.

Dinç, teknolojiye ulaşmanın, kullanım ve temin etme açısından eskiye oranla daha kolay ve ucuz hale geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bizim şu an itibariyle eğitim merkezlerimizin hemen hemen tamamının dersliklerinde projeksiyon cihazları ile bilgisayar destekli sınıflar mevcut. Akıllı tahtalardan oluşan ders materyalleri eşliğinde eğitimler yapılmaktadır. Bugün gezdiğimiz zaman pek çok camimizin görevli odasında bir bilgisayarın olduğunu, internet bağlantısının olduğunu görüyoruz. Personelimize verdiğimiz eğitimlerde teknolojinin bütün imkanlarından faydalanıyoruz."

Türkiye genelinde 6'sı ihtisas olmak üzere toplam 19 eğitim merkezi bulunduğunu anlatan Dinç, eğitim merkezlerinde yılda 25 bin personelin hizmet içi eğitim aldığını dile getirdi.

Dinç, din hizmetlerinin daha verimli, kaliteli, uygun ve tatmin edici tarzda verilebilmesi amacıyla sürekli yenilenme içinde olduklarını kaydetti. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement