Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Başkale İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinliklere katıldı.

18.04.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkale İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinliklere katıldı.

Serdaroğlu ve Kur'an kursu öğreticileriyle Başkale Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Burada tedavi gören hastalara gül dağıtıp moral veren Serdaroğlu, daha sonra İlçe Kaymakamlığının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) memurlarıyla önceden belirlenen 54 aileye, gıda yardımında bulundu.

Yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Serdaroğlu, Suriye'den savaş sebebiyle ilçeye göç etmiş 10 nüfuslu Emin Muhammed Musa'nın evini de ziyaret edip yardımda bulundu.

Musa, ilçeye 7 aydır yerleştiğini, bu süre zarfında devlet yetkililerinin kendisine sahip çıktıklarını belirterek yardımda bulunan Serdaroğlu'ra teşekkür etti.

Serdaroğlu ise, "Kutlu Doğum Haftası sebebiyle hastanemizi ve hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret edip moral vermek istedik. Ayrıca daha önceden belirlediğimiz 54 aileye gıda yardımında bulunduk. İnşallah yardımlarımız devam edecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement