Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası

Taşova Belediyesi tarafından organize edilen programda, Türk Tasavvuf Musikisi konseri düzenlendi.

20.04.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşova Belediyesi tarafından organize edilen programda, Türk Tasavvuf Musikisi konseri düzenlendi.

İlçe meydanında Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda vatandaşlara Osmanlı şerbeti, lokma tatlısı ve kitap dağıtıldı.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren Kutlu Doğum Haftasında farklı bir atmosfer oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

"Belediyecilik sadece yol yapmak, su getirmek veya fiziki bir takım değişiklikleri yerine getirmekle olmaz" diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Günümüz dünyasında fiziki anlamda belediye tarafından zorunlu olarak yapılması gereken hizmetler haricinde, sosyal belediyecilik kavramının öne çıktığı bir dönemde yaşıyoruz. Sosyal anlamda projelerimizin olması gerektiğini, dini ve milli anlamda görevlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah ailemizden başlayarak ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde birliğimizi daim etsin. Aramıza sokulmaya çalışılan fitneyi def eylesin bütün ülkemize güç kuvvet versin inşallah ve vahdetten ayırmasın."

Programa, Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, İlçe Müftüsü Harun Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, AK Parti ilçe Başkanı Tekin Sobacı, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement