Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

GAZİANTEP (AA) – Araban İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.

18.04.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP (AA) – Araban İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Araban İlçe Müftülüğü tarafından Araban Kaymakamlığı Özel İdare Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" temasıyla düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, kutlu doğum haftasını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ettiklerini belirtti.

Sinevizyon gösterisi ve anaokulu ile Araban İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ilahi dinletilerinin ardından Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Erdal "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans verildi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin birincisi çeyrek altın, ikinci ve üçüncü para ödülü ile ödüllendirildiği töreninin ardından sona eren programda bin 500 Kur'an-ı kerim ile bin 500 gül suyu dağıtıldı.

Programa Kaymakam Serhat Karabektaş, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Erdal, İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, Araban Belediye Meclis Üyesi Halil Şahin ve daire amirleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement