Kütüphane İçin 2 Bin Kitap - Son Dakika
Yerel

Kütüphane İçin 2 Bin Kitap

Kütüphane İçin 2 Bin Kitap

Kütahya Şule Mete Tetik Ortaokulu, kardeş okul olarak belirlediği Dumlupınar Başkomutan Mustafa Kemal Orta Okulu ve Gazi İlkokulu’na kütüphane oluşturulması için 2 bin adet kitap bağışladı.

30.12.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Şule Mete Tetik Ortaokulu, kardeş okul olarak belirlediği Dumlupınar Başkomutan Mustafa Kemal Orta Okulu ve Gazi İlkokulu'na kütüphane oluşturulması için 2 bin adet kitap bağışladı.

Emekli olduktan sonra topladığı kitaplar ile okullarda kütüphane kuran Zeki Aktürk, kitap bağışı sebebiyle Okul Müdürü Vehbi Keler ve okulun öğrencilerine teşekkür etti.

Zeki Aktürk, "Bu gün günler den Mutluluk.Kısa zaman içinde Şule Mete Tetik İmam Hatip örencilerimiz ve Okul Müdürü Vehbi Keler ile birlikte Kardeş okul olarak belirlediğimiz Kütahya Dumlupınar ilçesi Baş Komutan Mustafa Kemal Orta Okulu ve Gazi İlk Okuluna yaklaşık 2000 kitap ile kütüphane oluşturulmasına destek olduk.Bu mana da teşekkür edilecek çok ama çok güzel insanlar var .Biz bura da güzelliklere köprü vazifesi olmaya çalışıyoruz. Herşey geleceğimizin teminatı gençlerimiz için" dedi.

Aktürk, toplanan kitapları okulun yetkililerine teslim ettiklerini sözlerine ekledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütüphane İçin 2 Bin Kitap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement