Kuveyt'te Fetö'yle Mücadele Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

Kuveyt'te Fetö'yle Mücadele Faaliyetleri

Türkiye'nin Kuveyt Büyükelçisi Murat Tamer, Kuveyt kamuoyuyla medyasını Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle alakalı bilgilendirdi.

28.07.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Kuveyt Büyükelçisi Murat Tamer, Kuveyt kamuoyuyla medyasını Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle alakalı bilgilendirdi.

Büyükelçilik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişiminin ardından Kuveyt'te kamuoyu ve medyayı terör örgütü hakkında bilgilendirmeye yönelik çalışmalar başlatıldı.

Büyükelçi Tamer, darbe girişiminin hemen sonrasında Kuveyt Başbakan Vekili, Başbakan Birinci Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Al-Khaled Al-Hamad Al-Sabah'ı ziyaret ederek, gelişmelere ilişkin bilgi verdi.

Kuveyt kamuoyunu bilgilendirmek ve topluma Türkiye'nin mesajlarını iletmek amacıyla büyükelçilik konutunda El Cezire ve Al Arabia kanallarının canlı yayınladığı bir basın toplantısı düzenleyen Tamer, ayrıca birçok televizyon programına katılarak ve gazetelere demeç vererek darbe girişimini anlattı.

Tamer basın toplantısında, "Fetullah Gülen darbe girişimindeki rolünü reddederek insanları manipüle etmeye çalışıyor. Şeytan, şeytan olduğunu itiraf etmez." diye konuştu.

FETÖ'nün devletin içinde kanser gibi yayıldığını vurgulayan Tamer, "Bunları temizlemeye başladık, artık bir darbeye kalkışmadan önce iki kez düşünürler." ifadesini kullandı.

Tamer, "Seçimle gelen seçimle gider. Bu süreçte, tüm siyasi partiler, milletvekilleri ve halk net bir şekilde demokrasinin, demokratik kurumların ve anayasanın yanında yer aldılar. Olağanüstü toplanan Meclis de demokrasiyi ortak bir bildiriyle savundu." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuveyt'te Fetö'yle Mücadele Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement