Kuyucak'ta Trafik Kazasu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Yerel

Kuyucak'ta Trafik Kazasu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Kuyucak\'ta Trafik Kazasu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Pamukören Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü bir kişi de ağır yaralandı.

20.10.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Pamukören Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere kaza, Aydın- Denizli Karayolu Pamukören Mahallesi mevkinde meydana geldi. Ayhan Zeybek (33) yönetimindeki 20 B 8196 plakalı araç seyir halindeyken biranda Ahmet Koçarslan yönetimindeki 09 R 3455 plakalı traktörün pamuk yüklü römorkuna arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle aracın kontrolünü kaybeden sürücü Ayhan Zeybek ve beraberindeki yolcu olarak bulunan babası Mehmet Zeybek şarampole uçtu. Kaza sonrası aracın sürücüsü Ayhan Zeybek ağır yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan 65 yaşındaki babası Mehmet Zeybek ise feci şekilde can verdi. Ağır yaralanan sürücü Ayhan Zeybek olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekiplerinden tarafından sıkıştığı yerden çıkarılırken, hayatını kaybeden baba Mehmet Zeybek ise Kuyucak Aile Sağlığı Merkezi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak'ta Trafik Kazasu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement