Kuyumcu Soygunu - Son Dakika
Güncel

Kuyumcu Soygunu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hırsızın işyerinin camlarını kırması Hırsızın para kasasını sürükleyip götürmesi Polis ekiplerinin işyerinde inceleme yapması Zanlıların emniyetten çıkışı Şanlıurfa'da kuyumcu soygunu Güvenlik kamerasınca kaydedilen olayı gerçekleştiren zanlılar gözaltına alındı Şanlıurfa'da bir kuyumcunun para kasası iki kişi tarafından çalındı, hırsızlık güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

15.04.2016 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hırsızın işyerinin camlarını kırması

Hırsızın para kasasını sürükleyip götürmesi

Polis ekiplerinin işyerinde inceleme yapması

Zanlıların emniyetten çıkışı Şanlıurfa'da kuyumcu soygunu

Güvenlik kamerasınca kaydedilen olayı gerçekleştiren zanlılar gözaltına alındı

Şanlıurfa'da bir kuyumcunun para kasası iki kişi tarafından çalındı, hırsızlık güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Alınan bilgiye göre, merkez Haliliye ilçesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki kuyumcudan para kasasının çalındığı ihbarı üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

İş yeri ve çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen ekipler, olayı hırsızlıktan sabıkaları bulunan Yaşar U. ile Hüseyin G'nin gerçekleştirdiğini belirledi.

Adreslerinde gözaltına alınan iki zanlı, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

İçindeki 100 adet bir doları aldıktan sonra kasayı Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda bir tarlaya attığı öğrenilen zanlıların, olayda kullandıkları kiralık araca taktıkları plakayı, aynı model başka bir araçtan çaldığı tespit edildi.

Güvenlik kamerası görüntüsünde, yüzü kapalı bir kişinin kuyumcunun kapısını kırarak içeriye girdiği, etrafı inceledikten sonra yaklaşık 150 kilogram ağırlığındaki para kasasını sürükleyerek çıkardığı görüldü.

Kuyumcu Soygunu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuyumcu Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement