Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında

Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında

Adana'da, pompalı tüfek ile girdikleri kuyumcudan yaklaşık 100 bin lira değerinde bilezik çalan gaspçılar olaydan kısa süre sonra yakalandı.

21.08.2013 10:33  Güncelleme: 18:44

Adana'da, pompalı tüfek ile girdikleri kuyumcudan yaklaşık 100 bin lira değerinde 35 bilezik çalan gasp şüphelileri, polis ekiplerince olaydan kısa süre sonra yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Şakirpaşa Caddesi'ndeki Karaoğlu Kuyumculuk'a 16 Ağustos'ta gelen 2 şüpheli, vitrine av tüfeğiyle ateş açıp 100 bin lira değerindeki 35 altın bilezik çaldı. Polisin takibi sonucu kaçan şüphelilerden 17 yaşındaki A.B. olay yerinde yakalandı.

45 suçtan kaydı bulunan A.B., ifadesinde soyguna kendisinin karışmadığını, 18 yaşındaki Ali Bayav, 21 yaşındaki Mahmut Yılmaz ve 17 yaşındaki V.E.'nin gerçekleştirdiğini söyledi. Bu ifade üzerine 52 suçtan kaydı bulunan Ali Bayav ile 54 kaydı bulunan Mahmut Yılmaz da yakaladı. İfadelerinde suçlamayı kabul etmeyen 3 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. V.E. ise aranıyor.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan güvenlik kamerasında ise soygun saniye saniye kaydedildi. Kamera kayıtlarında şüpheliler, Yakup Kara ve amcasının oğlu Muhittin Kara'nın işlettiği kuyumcuya gelişleri, ateş açmaları, içeri girmesi ve altınları çalıp kaçmaları görüntülendi. 1.5 dakika süren soygun sırasında kuyumcu Muhittin Kara'nın silahını çekmekte tereddüt ettiği de gözlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement