Kuyumcularda Altın Dönem - Son Dakika
Yerel

Kuyumcularda Altın Dönem

Kuyumcularda Altın Dönem

Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyetleri sürdüren Fatsa Genç İş Adamları Derneği(FAGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Kuyumcu Sadettin Sade, “Ramazan ayı sonrası işlerimizde gözle görülür bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin yaklaşık 10 gün daha süreceğini düşünüyorum” dedi.

02.08.2014 10:58

Ordu'nun Fatsa ilçesinde faaliyetleri sürdüren Fatsa Genç İş Adamları Derneği(FAGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Kuyumcu Sadettin Sade, "Ramazan ayı sonrası işlerimizde gözle görülür bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin yaklaşık 10 gün daha süreceğini düşünüyorum" dedi.

Sadettin Sade yaptığı açıklamada, "Ramazan ayının son haftasıyla birlikte işlerimizde gözle görülür hareket yaşanıyor. Düğün sezonu olarak güzel bir iş potansiyeli yaşıyoruz. Bu hareketlilik tahminim 10 gün daha sürer. Bölgemizin ana geçim kaynağı olan fındığın bu yıl çok olmamasına rağmen işlerimizde çok az bir durgunluk yaşadık fakat akabinde işlerimiz açıldı. Şuan için altın fiyatlarının vatandaşları çok üzmediğini düşünüyorum. Genel olarak alıcısını yormuyor. Altını, yatırım amaçlı vatandaşlar pek fazla bugünlerde almıyor ihtiyacı kadar altın alıyorlar. Eskiye göre, altın bu anlamda insanları biraz üzdüğünü düşünüyorum. İnsanların artık bankalara borcu çok o yüzden ilk olarak bankalara olan borçlarını kapatmakla uğraşıyorlar. Altın ufak ufak biriktirilen bir yatırımdır. Baktığımız zaman her zaman altına vatandaşlarımız yatırım yapabilirler" diye konuştu.

Sade, gram altının şuan itibarıyla 86 TL, çeyrek altının ise 150 TL'den işlem gördüğünü sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyumcularda Altın Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement