Kuzenini Öldüren Sanığa 30.5 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Kuzenini Öldüren Sanığa 30.5 Yıl Hapis

Kayseri'de, hayvanların otlatılması yüzünden çıkan tartışmada kuzenlerinden birini öldürüp,birini de yaralayan M.A., toplam 30.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

29.09.2015 15:27  Güncelleme: 15:31

Kayseri'de, hayvanların otlatılması yüzünden çıkan tartışmada kuzenlerinden 26 yaşındaki Ertem Aydın'ı tabancayla vurup öldüren, 22 yaşındaki Hasan Aydın'ı da yaralayan 38 yaşındaki M.A., toplam 30.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 15 Ağustos 2013 tarihinde Yahyalı İlçesi'ne bağlı Senirköy'de meydana geldi. Aralarında kız kaçırma nedeniyle husumet olduğu öğrenilen amca çocukları arasında hayvanların otlatılması yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşürken, M.A., amcasının oğulları Ertem ve Hasan Aydın'ı tabancasını çekerek vurdu. Yaralanan iki kardeş, köylüler tarafından özel araçlarla Yahyalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ertem Aydın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası kaçan ve polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan M.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanık ve avukatlar hazır bulundu. Sanık M.A., "Bu kadar suçlamaları kabul etmiyorum. İstenmeden olan bir olay. Çok pişmanım" dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık M.A.'ı amcasının oğlu Ertem Aydın'ı kasten adam öldürme suçundan 18 yıl, Hasan Aydın'ı adam öldürmeye teşebbüs suçundan 10 yıl 6 ay ve 'ruhsatsız silah'tan da 2 yıl hapis 2 bin TL adli para cezası olmak üzere, toplam 30.5 yıl hapis, 2 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuzenini Öldüren Sanığa 30.5 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement