Ladik Atatürk İlkokulu'na Kitap ve Oyuncak Yardımı - Son Dakika
Güncel

Ladik Atatürk İlkokulu'na Kitap ve Oyuncak Yardımı

Merkezi İstanbul Maltepe'de bulunan Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ladik Atatürk İlkokulu'na kitap ve oyuncak yardımında bulundu.

23.03.2016 12:21

Merkezi İstanbul Maltepe'de bulunan Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ladik Atatürk İlkokulu'na kitap ve oyuncak yardımında bulundu.

Emekli Astsubay Ladikli Tekin Durgun'un kızlarının üyesi olduğu Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kitap ve oyuncak yardımında bulunarak Ladik Atatürk İlkokulu'na destek oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Belediye Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey, Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhanettin Güler, Atatürk İlkokulu Müdürü Fatih Demet, Ladik Atatürk Halk Kütüphanesi Müdürü Veysel Kırbıyık ve dernek üyeleri, öğrenciler ile kitaplar ve oyuncakları kütüphaneye yerleştirmek için program düzenledi.

Dernek Başkanı Burhanettin Güler, yurt içi ve yurt dışından büyük destekler gören derneğin bugüne kadar Türkiye'nin her yerinden sayısız ihtiyaç sahibine ulaştığını söyledi.

Gönüllülerin destekleriyle yardımlarını sürdüren derneğin ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giyim eşyası, ev eşyası, ayakkabı gibi her türlü yardımı yaptığını anlatan Güler, "Ayrıca dernek öğrencilere kırtasiye malzemesi, eğitim bursu, kütüphanelere kitap, okullara tadilat desteği, yeni evlenen çiftlere gelinlik hediyesine varana kadar çeşitli konularda da destek vermeye çalışıyor. Bu gün de Ladik Atatürk İlkokulu'na kitap ve oyuncak yardımında bulunduk" dedi.

Güler, gönüllü ve duyarlı vatandaşların destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların zor anlarında yanında olan derneğin bu tür yardımların yanı sıra kan bağışı, organ bağışı gibi sosyal sorumluluk projelerine de destek verdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ladik Atatürk İlkokulu'na Kitap ve Oyuncak Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement