Ladik Belediye Başkanı Özbalcı'dan Ladik Belediyespor'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Ladik Belediye Başkanı Özbalcı'dan Ladik Belediyespor'a Teşekkür

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, başarısından dolayı Ladik Belediyespor'a teşekkür etti.

11.04.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, başarısından dolayı Ladik Belediyespor'a teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor evinde konuk ettiği 1926 Bulancakspor ile 1-1 berabere kalarak, 2016 - 2017 sezonunda da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.

Başkan Özbalcı, Samsun temsilcilerinden Havza Belediyespor ve Termespor'un da yer aldığı BAL 4. Grup'ta Ladik Belediyespor'un başarılı bir sezon geçirerek, Samsun takımları arasında birinci sırada yer aldığını ve lige devam etme hakkını kazandığını söyledi.

Ladik Beledispor'un başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özbalcı, şunları kaydetti:

"Kulüp olarak, başarılı bir sezonu daha geride bıraktık. Ligde, Samsun takımları arasında birinci sırada yer alarak, ilçemizi ve Samsun'u bir kez daha Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Ladik Belediyespor Kulübü'nün bu başarısı, arka planında birçok bileşeni barındırmaktadır. Profesyonel yönetim anlayışı, tecrübeli teknik ekibimiz, Belediye olarak ilçemize ve kulübümüze kazandırdığımız örnek tesislerimiz, kısa sürede oluşturduğumuz aile ortamı ve elbette kendilerine sunulan tüm bu olanaklara, sahada en iyi şekilde karşılığını veren futbolcularımız, başarımızın en büyük etkenleridir. Bu başarının tesadüfi olmadığını, yoğun emekler ve doğru planlama ile elde edildiğini göstermek adına üzerine koyarak devam edeceğiz. 2016-2017 sezonunda hedefimiz 3.lig. Allah'ın izniyle bunu da başaracağız. Bu vesileyle, yakaladığımız bu başarıda emeği bulunan yönetim kurulu üyelerimizi, teknik ekibimizi, oyuncularımızı, kulüp çalışanlarımızı, Cesur yürek taraftar grubumuzu, bizlere dualarıyla uzaktan yakından büyük destek veren değerli Ladiklileri ve tüm taraftarlarımızı tebrik ediyor, yeni sezonun camiamız ve futbol ailesine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ladik Belediye Başkanı Özbalcı'dan Ladik Belediyespor'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement