Laleli Fashion Shopping Festival 3. Kez Kapılarını Açtı - Son Dakika
Güncel

Laleli Fashion Shopping Festival 3. Kez Kapılarını Açtı

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneğinin ev sahipliğinde düzenlenen Laleli Fashion Shopping Festivali kortej yürüyüşüyle başladı.

09.09.2014 08:50  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanlığı ve İTO (İstanbul Ticaret Odası) ile koordineli olarak gerçekleştirilen Moda Alışveriş Festivali, Türkiye'de fuar organizasyonları dışında yapılan en büyük ticari organizasyon olması sebebiyle de bir ilk olma özelliği taşıyor. Festival kapsamında 27 ülkeden alım heyetleri davet edildi.bu yıl mevcut pazarların yanı sıra Afrika ülkelerinden de heyetler ağırlanıyor.

Çiçeklerin dağıtıldığı, esnafın ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Kortej yürüyüşüne katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD)'in evsahipliğinde Laleli Fashion Shopping Festival in bu yıl 3'üncünü gerçekleştiriyoruz. Laleli'nin bir potansiyeli var. Güvene dayalı ticaretin yapıldığı, yaratıcı firmalarımızın olduğu, kendilerini aşan markalarıyla ülke sınırlarını aşan esnafımız var" dedi.

LASİAD Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ise, "Dünyanın en büyük Açıkhava alışveriş merkezi olan Laleli'de 27 ülkeden ticari alım heyetlerinin davet edildiği 3. Laleli Fashion Shopping Festival ile başta Güney Amerika ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere yeni pazarlara açılmayı hedeflediklerini belirtti.

LALELİ ALIŞVERİŞE VE EĞLENCEYE DOYACAK

Laleli Fashion Shopping Festivali alışveriş, mağaza tanıtımları ve satışların yanı sıra festival boyunca kapsamlı bir etkinlik programıyla ziyaretçilerine ev sahipliği yapıyor. İbiza'dan festivale gelen özel şov grupları festivale renk katacak.

9 Eylül'de Laleli Mesihpaşa Caddesi'nde kurulacak olan 250 metre uzunluğundaki podyumda düzenlenecek defilede Laleli'nin gözde markalarının tasarımlarını Wilma Elles, Tülin Şahin, Ayşe Hatun Önal ve Chleo gibi ünlü mankenler tanıtacak. Programın sunuculuğunu ise Billur Kalkavan yapacak.

İstanbul'un en eski  hazır giyim ve alışveriş merkezlerinden olan Laleli, 8-14 Eylül tarihlerinde 'Laleli Fashion Shopping Festivali'ne' bir kez daha ev sahipliği yapıyor.

Ağırlıklı olarak yabancı müşterilere hitap eden Laleli Bölgesinde yurt dışı pazarları güçlendirmek ve  yeni pazarlara açılmak amacıyla düzenlenen festival; mağaza ziyaretleri ve  ikili görüşmelerin yanında, farklı defileler ve aktivitelerle de  alışverişi eğlenceli hale getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Laleli Fashion Shopping Festival 3. Kez Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement