Lapseki Belediyesi Geleneksel 19. Plaj Voleybolu Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Lapseki Belediyesi Geleneksel 19. Plaj Voleybolu Turnuvası

Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası" sona erdi.

03.08.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası" sona erdi.

Dalyan Mahallesindeki belediye halk plajı yanında yapılan ve 3 gün süren turnuvanın son gününde oynanan final karşılaşmalarını Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Halil Özer, Lapsekispor Başkanı Halil Aydoğan ve belediye meclis üyeleri izledi.

Finalde, turnuvaya Romanya'dan katılan Adriyana ve Zeynep çifti ile İstanbul'dan katılan Sezin ve Seden çifti karşılaştı. Maçı 2-1 kazanan Adriyana ve Zeynep turnuvanın şampiyon olurken,  Sezin-Seden çifti ikinci, Romanya'dan katılan Anna ve Ezgi çifti ise üçüncü oldu.

Erkeklerde ise İstanbul'dan Nuri Şahin ve Hüseyin Koç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Kemal ve Devrim çiftiyle karşılaştı.

Maçı 2-1  kazanan Nuri Şahin ve Hüseyin Koç birinci, Kemal ve Devrim üçüncü, İstanbul'dan Bilal ve Mert ise üçüncülüğü elde etti.

Turnuvada erkeklerde birinci olan takıma 2 bin 500 lira, ikinci olan takıma bin 750 lira, üçüncü olan takıma ise bin 250 lira, bayanlarda ise birinci olan takıma bin 750 lira. ikinci olan takıma bin lira, üçüncü olan takıma ise 750 lira para ödülü verildi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, turnuvanın bu yıl 19'uncusunun yapıldığını söyledi.

Turnuvaya oldukça yoğun bir ilgi olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bizim tek bir amacımız var oda ilçemizi Türkiye, hatta dünya bazında en iyi şekilde tanıtmak. İlçemizi tanıtacak etkinlik olduğunda biz her zaman destek vermeye hazır olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Bugün ilçemizde plaj voleyboluna ne kadar fazla ilgi olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki Belediyesi Geleneksel 19. Plaj Voleybolu Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement