Lapseki'de Şehitler İçin Mevlit - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Şehitler İçin Mevlit

Lapseki\'de Şehitler İçin Mevlit

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu.

11.09.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu. İlçede çalışan taksiler de teröre tepki olarak kara yolunda Türk bayraklı konvoy oluşturdu.

Lapseki Gazi Süleyman Paşa camisinde şehitler adına mevlid-i şerif okundu. Yatsı namazına müteakip başlayan programa çok sayıda vatandaş katıldı. Vatan için canını feda eden şehitlere toplu dua yapıldı. Kılınan yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Yaşanan terör olaylarına tepkilerini dile getiren şoförler de kara yolunda Türk bayraklı konvoy oluşturdu. Lapseki Şoförler Odası önderliğinde gerçekleşen organizasyonda şehir içi, rüzgar gülü, mavi tur, özel ticari taksiler ve minibüslerden oluşan konvoy Bursa- İzmir D-200 kara yolunda yüzlerce Türk bayraklarıyla geçiş yaptı. Lapseki Belediye binası önünden hareket eden araçlar Çardak beldesinde yer alan kavşaktan dönüş yaptı. Lapseki Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ergin yaptığı açıklamada, "Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Şoför arkadaşlarımızda birlik ve beraberliğimize vurgu yaparcasına Türk bayraklarıyla kara yolunda konvoy düzenledi. Tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi. Kara yolu üzerinde terör örgütüne karşı sloganlar aratan şoförler " Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" mesajı verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Şehitler İçin Mevlit - Son Dakika


Advertisement