Levyeli PTT Soyguncuları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Levyeli PTT Soyguncuları Yakalandı

Levyeli PTT Soyguncuları Yakalandı

Ankara’nın Sincan ilçesinde levye ile kapısını kırarak girdikleri PTT şubesini soyan hırsızlardan 2 tanesi yakalanırken, diğerinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

19.04.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Sincan ilçesinde levye ile kapısını kırarak girdikleri PTT şubesini soyan hırsızlardan 2 tanesi yakalanırken, diğerinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Sincan Plevne Mahallesi Gülhan Sokak'ta meydana gelen olayda, 02.00-04.00 saatleri arasında PTT şubesi ile Gökçek Mahallesi 360 Sokak'taki PTT şubelerinde hırsızlık meydana geldi. PTT Plevne şubesinin güvenlik kamerasının görüntülerinde hırsızların şube önüne araçla geldikleri görülüyor. Ayrıca iki hırsızın şubenin kapısını levye aracılığıyla açarak içeri girdikleri ve paraların bulunduğu kasaları zorla açarak paraları alıp kaçtıkları görüntülere yansıyor. Hırsızlık olayı üzerine, Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından başlatılan çalışmalarda 15 ayrı Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kamerası izlendi. Ayrıca hırsızlık olaylarında kullanılan aracın tespiti için durumundan şüphelenilen yaklaşık bin 200 araç izlendi ve hırsızlık olaylarında kullanılan araç tespit edildi. Tespit edilen araç takibe alınarak, 3 kişinin açık kimlik ve adres bilgilerine ulaşıldı. Şüphelilerden E.G. ve S.G., yakalanırken, H.G.'nin yakalanması için yoğun çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Yakalanan 2 kişi, PTT soygunlarının yanı sıra Sincan ve Etimesgut bölgelerindeki meydana gelen çok sayıda hırsızlık olaylarına da karıştıklarını gösteren delillerle destekli 7 ayrı dosyayla mahkemeye sevk edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Levyeli PTT Soyguncuları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement