Lg G Watch R Hangi Fiyatla Gelecek? - Son Dakika
Teknoloji

Lg G Watch R Hangi Fiyatla Gelecek?

Günler kalan IFA 2014 fuarında tanıtılacağı kesinleşen LG'nin 1.nesil akıllı saat modeli G Watch R'ın fiyatı ne olacak!

31.08.2014 15:21

Günler kalan IFA 2014 fuarında tanıtılacağı kesinleşen LG'nin 1.nesil akıllı saat modeli G Watch R'ın fiyatı ne olacak! İşte detaylar…

Akıllı telefon ve tablet pazarının popülerliğini ele alan giyilebilir teknoloji cihazları, teknolojiseverlerin ilgisi odağı olmaya devam ediyor. Güney Koreli üretici devi LG'nin 1.nesil akıllı saat modeli G Watch R'ın IFA 2014 etkinliğinde tanıtılacağı haberini ve tanıtım videosunu geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.

Sosyal medyanın gücünü kullanan üreticiler arasında yer alan LG, Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu. LG Almanya tarafından paylaşılan tweette, parlak güneş ışığında dahi "çarpıcı görüntü netliği" sunan G Watch R 'ın 299 Euro yani 399 Dolar civarında bir etiket fiyatıyla satışa sunulacağı bilgisi yer alıyor.

Yuvarlak hatlarıyla klasik tarzın yanı sıra spor görünümü de sunmayı başaran akıllı saat modelinin Ekim ayında Avrupa ile birlikte eşzamanlı olarak ülkemizde de satışa sunulacağı biliniyor. Teknik özellikleri incelemek için buraya tıklayarak bir önceki haberimize erişebilirsiniz.

Dilerseniz LG G Watch R 'ın tanıtım videosunu tekrar bir hatırlayalım. İyi seyirler:

The post LG G Watch R Hangi Fiyatla Gelecek? appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Lg G Watch R Hangi Fiyatla Gelecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement