Lider Esnaf Sofrasında - Son Dakika
Güncel

Lider Esnaf Sofrasında

Pazar günü deplasmanda Soma Sotesspor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Salihli Divan Lokantası'nın düzenlediği yemeğe katıldı.

28.02.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zorlu maç öncesinde kendilerine destek olan Manisa esnafına teşekkür eden Kulüp Başkanı Cenk Ergün, "Soma Sotes'i yenerek rakiplerimizle aramızdaki puan farkını koruyacağız" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri, Necati Pınar'ın işletmeciliğini yaptığı Salihli Divan Lokantası'nın konuğu oldu. Kulüp Başkanı Cenk Ergün'ün de katıldığı yemekte, işletme sahibi Pınar, yeşil-beyazlılara Soma Sotes maçında başarılar diledi. Grupta 6 puan farkla liderlik koltuğunda bulunduklarını hatırlatan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, "Bu hafta zor bir deplasmana gidiyoruz. Artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Soma deplasmanından üç puanla ayrılarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını korumak istiyoruz. Bu zorlu süreçte bizlere her zaman destek veren esnaflarımıza ve bizi konuk eden Necati kardeşimize teşekkür ediyorum" dedi. Taraftarlara da seslenen Ergün, "Taraftarlarımız Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada bizi yalnız bırakmasın. Maça gelmek isteyen taraftarlarımız için Pazar günü saat 10.00'da Kültür Sitesi önünden ücretsiz otobüs kaldırıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lider Esnaf Sofrasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement