Liderlik ve Girişimcilik Programı 2. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

Liderlik ve Girişimcilik Programı 2. Dönem Mezunlarını Verdi

Liderlik ve Girişimcilik Programı 2. Dönem Mezunlarını Verdi

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile hayata geçirilen "Liderlik ve Girişimcilik Programı"nda bu yıl bir kez daha mezuniyet heyecanı yaşandı.

08.07.2014 09:53  Güncelleme: 09:45

İş dünyasının liderlerini girişimci ve yönetici adayları ile buluşturan programın ikinci dönemdeki son konuğu olan TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya "Geleceğin dijital dünyası, girişimcilerin yeni dijital iş fikirleriyle inşa edilecek. Zamanın ruhunu iyi anlayarak doğru adımları atan girişimciler, iş dünyasında geleceğin liderleri olacak" dedi.

TTNET'in Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ve Dr. Aylin Löle'nin katkılarıyla, girişimcilik ekosistemine donanımlı insan kaynağı yetiştirmek amacıyla, başlattığı "Liderlik ve Girişimcilik Programı" ikinci dönem mezunlarını verdi.

Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin CEO'larının kendi deneyimlerini ve başarı sırlarını yönetici adayları ve girişimcilerle paylaştığı programın katılımcıları, sertifikalarını TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya'nın elinden aldı.

Abdullah Orkun Kaya, 5 Temmuz'da Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleşen eğitimde kariyer yolculuğunu ve deneyimlerini anlatırken, başarılı bir iş modeli oluşturmanın ipuçlarını da katılımcılarla paylaştı. Kaya, geleceğin liderlerine şöyle seslendi: "Girişimcilik ekosisteminin büyümesinin, ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasında önemli bir rol oynayacağı her platformda dile getiriliyor. Yeni girişimlere ve özellikle dijital inovasyona dayalı çözümlere ihtiyacımız var. Biz TTNET olarak, Türkiye'de dünyaya örnek olacak birçok dijital iş fikrinin olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle dijital girişimcilere kapımızı açtık. Girişimcilerin tutkularına ortak olarak, yeni fikirlerin hayata geçmesine destek veriyoruz. Geleceğin dijital dünyası, girişimcilerin yeni dijital iş fikirleriyle inşa edilecek. Zamanın ruhunu iyi anlayarak doğru adımları atan girişimciler, iş dünyasında geleceğin liderleri olacak."

Liderlik ve Girişimcilik Programı ilk mezunlarını geçtiğimiz Nisan ayında vermişti. 3 1 Mayıs - 5 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen ikinci dönemde de her hafta yeni bir CEO deneyimlerini gençlerle paylaştı. Index Group CEO'su Erol Bilecik, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türk Pirelli CEO'su Mete Ekin, Kale Grubu CEO'su Zeynep Bodur Okyay, TTNET CEO'su Abdullah Orkun Kaya gibi her biri kendi alanında marka olan isimler katılımcılarla bir araya geldi. Program kapsamında ayrıca Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Behice Ertenü'nün katılımıyla bir de "Liderlik Atölyesi" gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Liderlik ve Girişimcilik Programı 2. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement