Lionlar'dan Kan Bağışı Etkinliği… - Son Dakika
Güncel

Lionlar'dan Kan Bağışı Etkinliği…

Lions 118-K Yönetim Çevresi'ne bağlı Barış Lions ve Karagöz Lions Kulüpleri kan bağışı aktivitesi düzenledi.

19.10.2016 11:26

Barış Lions Kulübü ile Karagöz Lions Kulübü ortak bir aktivite düzenleyerek Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundular. Türk Kızılayı'nın Demokrasi Meydanına konuşlandırdığı mobil kan verme aracına gün içerinde bağış yapılması ile ilgili duyurular yaparak Lionları ve halkı kan vermeye davet eden Barış Lions ve Karagöz Lions Kulüpleri, katılım gösteren kişilerin desteği ile 57 ünite kan bağışında bulunarak ihtiyaç sahiplerine umut oldular. Her kan bağışının 3 kişinin hayatını kurtardığı bilgisinden hareketle Türk Kızılayı'nın '1 KAN 3 CAN' kampanyasına destek veren Barış Lions ve Karagöz Lions Kulüpleri, üyeleriyle birlikte mobil kan verme aracını gün boyu ziyaret ederek kan bağışının önemine dikkat çektiler.

Barış Lions Kulübü Başkanı Semra Baykan ile Karagöz Lions Kulübü Başkanı Birgül Ay'ın da katıldığı aktivitede kan bağışı konusunda farkındalık yaratılması amaçlandı. Kan'ın sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Semra Baykan, Lionlar olarak Türk Kızılayı'na her zaman destek vereceklerini belirtti. Türk Kızılayı'na düzenli kan bağışında bulunmak gerektiğini ifade eden Birgül Ay ise özellikle gelecek nesli kan bağışı konusunda bilinçlendirmek ve bağışçı olarak kazandırmak gerektiğini söyledi.

Barış Lions Kulübü ve Karagöz Lions Kulübü üyelerinin, 118-K çatısı altındaki diğer Lions Kulübü üyelerinin ve Bursa halkının kan bağışı yaptığı etkinlikte Lionlar, dostlarıyla iletişime geçerek kan bağışı konusunda bilgilendirme çalışmaları da yürüttüler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lionlar'dan Kan Bağışı Etkinliği… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement