Liselerarası Tiyatro Festivali Başladı - Son Dakika
Güncel

Liselerarası Tiyatro Festivali Başladı

Liselerarası Tiyatro Festivali Başladı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen Liselerarası Tiyatro Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

12.05.2014 16:26  Güncelleme: 16:20

Bu yıl 7. kez düzenlenen Manisa Liselerarası Tiyatro Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ile şehir tiyatrosu oyuncuları ve öğrenciler katıldı. Program çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, bu yıl festivalin 7.'sini düzenlemekten mutlu olduklarını belirterek, öğrencilerin tiyatroyla daha çok buluşmasını istediğini ifade etti. Konuşmaların ardından Cumhuriyet Meydanı'ndan Şehir Tiyatrosu'na kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Kortej yürüyüşünde öğrenciler danslarıyla renkli gösteriler oluşturdu. Kortej yürüyüşünün ardından festival, Şehir Tiyatrosu'nda, Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Lisesi öğrencileri tarafından 'Düdüklüde Kıymalı Bamya' adlı oyunun sergilenmesiyle devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Liselerarası Tiyatro Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement